Suflanta de conopida cu unt brun
Conopida souffl cu unt brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 538 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Conopida Cu Unt Brun De Alune, Supă De Conopidă Cu Unt Brun, și Conopida Cu Unt Brun De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Generos unt souffl fel de mâncare de la fel de mâncare, apoi se presara cu branza, bate excesul.
Amestecați conopida, pătrunjelul, 1/4 linguriță de sare și piperul alb după gust într-un castron mare.
Topiți untul într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc mediu.
Bateți făina, apoi gătiți, amestecând, până devine auriu pal, aproximativ 2 minute.
Adăugați lapte puțin câte puțin, amestecând constant până când este foarte neted. Aduceți sosul la fiert, șoptind, apoi fierbeți, șoptind, până când este destul de gros, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă gălbenușurile, 1/4 linguriță piper alb și 1/2 linguriță sare. Se amestecă în amestecul de conopidă.
Bateți albii într-un castron cu un mixer electric la viteză mare până când țin doar vârfuri rigide (nu ar trebui să pară uscate). Se amestecă o lingură de albi în amestecul de gălbenușuri pentru a se ușura, apoi se îndoaie ușor în albii rămași până se combină.
Lingurați ușor în souffl 8dish (lăsați cel puțin 1 cm de spațiu în partea de sus) și coaceți până când se rumenesc și partea de sus apare setată, 35 până la 40 de minute.
Gatiti untul intr-o cratita mica si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana devine auriu cu un parfum asemanator nucilor si petele de pe fundul tigaiei transforma un caramel bogat in maro, aproximativ 6 minute.
Se servește imediat souffl-ul, stropind cu unt brun cald.