Tort de dovleac lipicios cu Caramel de cidru tare

Tort de dovleac lipicios cu Caramel de cidru tare
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 450 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de zahăr granulat, apă, vodcă de dovleac condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cidru De Mere Tare Caramel, Dip De Brânză De Cidru Tare De Dovleac, și Cupcakes de cidru tare cu mere de whisky Caramel și cremă de unt de whisky (+ o zi de naștere pe blog!).

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor 8 căni de aluminiu de 4 uncii sau toate cele 12 căni dintr-o formă standard de brioșă, apoi așezați cupele într-o tigaie mare sau alt vas de copt cu spațiu amplu și laturi care au cel puțin 2 inci înălțime. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați ouăle, vanilia și lichiorul într-un castron mediu și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
LichiorLichior
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Bateți zahărul, urmat de unt, apoi făină și sare, încorporând complet fiecare ingredient înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Bateți în piure și condimente. Într-un castron mic separat, adăugați apă clocotită în bicarbonat de sodiu și amestecați ușor pentru a se dizolva complet, apoi adăugați la aluat și amestecați imediat.Notă: aduceți cel puțin 1/2 cană de apă la fierbere, apoi măsurați 2 linguri într-un vas mic de amestecare care conține bicarbonat de sodiu. Apa trebuie să fiarbă, astfel încât să activeze complet și să dizolve bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Împărțiți aluatul uniform între căni pregătite și adăugați un centimetru de apă fierbinte în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți timp de 30 de minute, apoi rotiți tigaia și adăugați mai multă apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți încă 20 de minute, apoi verificați dacă este copt cu tester de tort, frigărui sau cuțit de tăiat introdus în centrul unui tort. Dacă testerul iese curat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor, apoi scoateți cupele într-un suport. Dacă prăjiturile nu sunt gata, continuați să coaceți și verificați la intervale de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1
Combinați zahărul și sarea în cratiță medie și adăugați apă pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se pune la foc mediu-mare și se gătește până începe să se caramelizeze. Alternativ, deplasați-vă și pe căldură, învârtind ușor tigaia, până când caramelul are o culoare uniformă de chihlimbar, undeva între culoarea mierii și a siropului de arțar. Cu caramelul de pe foc, turnați încet cidru și smântână, având grijă, deoarece va pulveriza. Reveniți la căldură, scăzându-l la mediu-scăzut și lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, până când toate caramelele confiscate se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți din cratiță pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Serviți: slăbiți ușor vârfurile de prăjituri din cupe cu un cuțit de tăiat, apoi întoarceți-vă pe farfurii. Dacă prăjiturile sunt cupolate semnificativ, tăiați până când sunt suficient de plate pentru a se sprijini pe farfurii cu susul în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Se toarnă sos cald de caramel peste prăjituri calde și se servește imediat, cu frișcă sau înghețată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista