Nevoie de o garnitură fără gluten? Succotashul de vară din sud ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 214 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Deep South Dish are 964 de fani. Mergeți la magazin și ridicați vidalia, spice de porumb, okra și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Succotașul De Sud, Succotașul De Sud, și Sucotaș Sudic Fără Fasole pentru rețete similare.
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.