Rețeta Succotash Mexican poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 126 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de piper, sare, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Pui de bere Mexican cu Succotash sud-vestic, Sucotaș, și Sucotaș sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Tăiați poblano chile pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De Porc
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Așezați jumătățile de chile, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 10 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Lăsați să stea 5 minute. Se curăță, se toacă și se lasă deoparte.
6
Așezați fasolea într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și gătiți 25 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Scurgere.
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ceapa și ardeii grași; saut 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă fasolea și porumbul; saut 6 minute sau până când porumbul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
11
Adăugați poblano și roșii; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Chorizo Mexican De Porc
12
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru tocat, suc, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.