Suc de șase legume

Suc de șase legume
Sucul de șase legume este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 57 de calorii. Pentru 93 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 370 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, roșii, sare și suc de lămâie. Funcționează cel mai bine ca băutură și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 88%. Acest scor este grozav. Rețetele similare includ sucul de legume, sucul de șase legume și sucul de legume de roșii.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Scoateți tulpinile și semințele, dacă doriți, din ardeii serrano; se adauga la amestecul de rosii. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
3
Presați amestecul printr-o moară alimentară sau o sită fină. Dați la frigider sau congelați. Agitați sau amestecați bine sucul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista