Suc de sfeclă de zahăr cu hrean de lămâie Cr Aproxme fra aprox. che

Sfeclă souffl suc cu Lemony hrean Cr fra fra fra ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 120 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, sare, albușuri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche, Clatite de cartofi cu păstrăv afumat, hrean Cr cca fra FRA, și de aur sfeclă savura, și Cartofi roșii cu hrean & CR ampermormme fra aproxormche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Se pune într-o cratiță medie; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Scurgere; rece. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Combinați sfecla și 2 linguri de suc într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Poziționați suportul cuptorului la cea mai mică setare și scoateți suportul din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin. Înveliți ușor 8 (8 uncii) feluri de mâncare cu spray de gătit.
Se presară uniform cu firimituri. Puneți vasele deoparte.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute, amestecand constant.
Transferați amestecul într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă amestecul de sfeclă și gălbenușurile de ou.
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare; bateți la viteză mare cu un mixer până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de sfeclă; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele pe tejghea de 2 sau 3 ori la nivel.
Așezați vasele pe o foaie de copt; așezați foaia de copt pe raftul inferior al unui cuptor 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți suflantele din cuptor).
Coaceți 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în partea laterală a souffl iese curată.
Combinați restul de 1 lingură de suc, restul de 1/4 linguriță de sare, crme frache și hrean, amestecând bine cu un tel.