Morcovul de morcov este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 344 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți scorțișoară măcinată, smântână, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu De Morcovi, Sufleu De Morcovi, și Sufleul de morcovi al lui Sam pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti morcovii in apa clocotita pentru a acoperi intr-o cratita mare 20-24 de minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge bine; rece.
3
Procesați morcovii și ouăle într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Adăugați zahărul și ingredientele rămase; procesați 30 de secunde sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
5
Se toarnă amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 55 până la 60 de minute sau până când este setat.