Suc de fructe prăjită cu spanac și Gruy Oqutre
Suc de fructe prăjită cu spanac și Gruy Oq7re ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 272 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei de ghindă, sare și piper proaspăt măcinat, brânză gruy otrivre și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Sos De Spanac Cu Dovlecei Prăjiți, și Salată de dovlecei de Butternut prăjită și spanac.
Instrucțiuni
Clătiți dovleceii și tăiați fiecare pe jumătate pe lungime; scoateți și aruncați semințele.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu fața în jos, într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când dovlecelul este doar fraged când este străpuns, 25 până la 30 de minute.
Între timp, stoarceți umezeala din spanac. Într-un bol, amestecați spanacul, 3/4 cană de brânză și nucile. Condimentează după gust cu sare și piper.
Cu clești sau o spatulă, întoarceți jumătățile de dovlecei și lingurați amestecul de spanac în mod egal în cavități.
Presărați în mod egal cu restul de 1/4 cană de brânză. Întoarceți dovlecelul la cuptor și coaceți până când brânza se topește și umplutura este fierbinte în centru, 15 până la 20 de minute.