Submarine de somon de susan cu murături de castraveți

Submarine de somon de susan cu murături de castraveți
Submarinele de somon de susan cu murături de castraveți ar putea fi doar fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 4. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, sos de soia, salată de spanac și Nasturel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Somon Sriracha cu miere de tei cu salată rece de tăiței de castraveți de susan, Castravete Murat De Mere, și Murătură Coreeană De Castraveți.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Întindeți semințele de susan pe o farfurie mare. Condimentați fileurile de somon dacă doriți, apoi înmuiați-le în oul bătut și rulați-le în semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(Keebler)(Keebler)
3
Așezați pe o tavă de copt și prăjiți timp de 10 minute sau până când sunt ferme și semințele de susan sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Împărțiți sub rulouri, umpleți cu puțin din salata de spanac și năsturel, apoi acoperiți cu fileul de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Sub BunSub Bun
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
5
Serviți cu murătura de castraveți pe lateral și sosul de soia pentru stropire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista