Sub Anghinare La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați anghinarea la grătar. O porție conține 413 calorii, 25g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, trei borcane de inimi de anghinare ambalate în ulei, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, Hummus De Anghinare La Grătar, și Inimi De Anghinare La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Lop off capătul stem al capului de usturoi.
Se toarnă uleiul de măsline peste cuișoarele expuse, se presară sare și piper și se înfășoară ușor în folie.
Coaceți până se înmoaie și ușor caramelizate, aproximativ 20 de minute.
Se lasă să se răcească, se strecoară căței de usturoi și se lasă deoparte. Odată răcit, folosind cuțitul, tăiați într-o pastă.
Se amestecă împreună usturoiul prăjit, ricotta, busuiocul, romano și coaja de lămâie. Condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Adăugați ușor anghinarea în tigaia pentru grătar și grătați până se carbonizează corespunzător, 4 până la 5 minute pe parte, apoi dați deoparte.
Între timp, prăjiți ușor bagheta, aproximativ 5 minute.
Pentru construcția sandwich-ului: împărțiți bagheta prăjită în jumătate și schmear fiecare jumătate cu răspândirea ricotta. Apoi puneți pe anghinare la grătar. Apoi, adăugați nucile de pin prăjite și, în final, salata de frunze roșii.
Taie pentru a servi familia și prietenii și bucurați-vă cu o parte de Tony Bennett, probabil.