Sturion la grătar acoperit cu busuioc cu vinete
Sturionul la grătar acoperit cu busuioc cu vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 467 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți garnitură: crenguțe de busuioc, ulei de măsline, fripturi de pește-spadă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați Vinete la grătar cu feta de busuioc, Caprese de vinete cu vinetă de roșii la grătar și busuioc, și Caprese De Vinete Cu Vinetă De Roșii La Grătar Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; adauga ceapa. Acoperiți și gătiți 5 minute. Descoperiți și sotati 10 minute sau până când ceapa este ușor rumenită. Se amestecă 1/4 linguriță sare și oțet. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Se amestecă împreună 2 linguri de ulei de măsline, busuioc, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Răspândiți amestecul pe ambele părți ale peștelui.
Ungeți vinetele cu uleiul de măsline rămas; se presară cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/2 linguriță de piper.
Pește și vinete la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mare (400 până la 50
3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgi de pește cu o furculiță și felii de vinete sunt gata.
Tăiați fripturile în jumătate.
Se servește cu vinete, ceapă și tapenadă de roșii uscate.
Se ornează cu crenguțe proaspete de busuioc.