Struguri Roquefort

Strugurii Roquefort ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 356 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de migdale, smântână grea, brânză roquefort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verde amestecat cu struguri, Gorgonzola (sau Roquefort) și migdale, Roquefort Souffl 8s, și Fidea Roquefort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați migdalele într-un singur strat pe o foaie de copt medie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 5 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor.
Într-un robot de bucătărie, tocați grosolan migdalele prăjite.
Transferați într-un castron mediu.
Într-un castron mediu, bateți împreună crema de brânză, brânza Roquefort și smântâna grea. Îndoiți ușor strugurii roșii fără semințe și strugurii verzi fără semințe în amestec pentru a acoperi.
Rulați fiecare strugure în migdalele tocate.
Se pune pe hârtie de ceară și se răcește la frigider până la servire.