Struguri Granita

Struguri Granita
Granitanul de struguri este un fără gluten și vegan desert. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați struguri, suc de struguri, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Miere Sărată-Granita De Struguri, Lime granita {lime Olt granita}, și Spritzer de mentă de struguri cu cuburi de gheață de struguri.

Instrucțiuni

1
Puneți primele 4 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 3 minute, amestecand pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră. Aruncați coaja și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați amestecul de suc și strugurii într-un blender; procesați până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă amestecul printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Turnați amestecul de struguri într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau ceramică; îndepărtați orice spumă. Acoperiți și congelați până la îngheț parțial (aproximativ 1 oră). Răzuiți cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Congelați 1 oră sau până când este complet înghețat; răzuiți întregul amestec cu o furculiță până când este pufos. Scoateți în pahare și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista