Struguri Granita
Granitanul de struguri este un fără gluten și vegan desert. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați struguri, suc de struguri, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Miere Sărată-Granita De Struguri, Lime granita {lime Olt granita}, și Spritzer de mentă de struguri cu cuburi de gheață de struguri.
Instrucțiuni
Puneți primele 4 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 3 minute, amestecand pana se dizolva zaharul.
Scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră. Aruncați coaja și scorțișoara.
Combinați amestecul de suc și strugurii într-un blender; procesați până aproape neted.
Se toarnă amestecul printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Turnați amestecul de struguri într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau ceramică; îndepărtați orice spumă. Acoperiți și congelați până la îngheț parțial (aproximativ 1 oră). Răzuiți cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Congelați 1 oră sau până când este complet înghețat; răzuiți întregul amestec cu o furculiță până când este pufos. Scoateți în pahare și serviți imediat.