Strudel savuros de pui cu legume

Strudel savuros de pui cu legume
Strudel cu legume sarate de pui durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 de calorii , 10 g de proteine și 21 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați migdale tăiate, sare, pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 20% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Strudel cu brânză de legume , Strudel cu rădăcină și Cârnați de pui și galette de legume .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente. Desfășurați aluatul de semilună și puneți-l într-un aluat de 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt; apăsați cusăturile și sigilați împreună, formând un 15-in. x 12 inchi. dreptunghi (aluatul va atârna peste marginile tigaii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Broccoli Proaspat Tocat Marunt1/2 Cana Broccoli Proaspat Tocat Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Întindeți umplutura pe lungime în centrul aluatului. Pe fiecare parte lungă, tăiați benzi de 1-1/2 inci lățime și 3-1/2 inchi. în centru. Începând de la un capăt, alternează benzile, răsucindu-se de două ori și așezându-se în unghi peste umplutură. Capetele sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
3
Ungeți aluatul cu albuș; se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(23)(23)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Coaceți la 375° timp de 30-35 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Tăiați în felii; se serveste cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista