Strudel savuros de pui cu legume
Strudel cu legume sarate de pui durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 de calorii , 10 g de proteine și 21 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați migdale tăiate, sare, pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 20% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Strudel cu brânză de legume , Strudel cu rădăcină și Cârnați de pui și galette de legume .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente. Desfășurați aluatul de semilună și puneți-l într-un aluat de 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt; apăsați cusăturile și sigilați împreună, formând un 15-in. x 12 inchi. dreptunghi (aluatul va atârna peste marginile tigaii).
Întindeți umplutura pe lungime în centrul aluatului. Pe fiecare parte lungă, tăiați benzi de 1-1/2 inci lățime și 3-1/2 inchi. în centru. Începând de la un capăt, alternează benzile, răsucindu-se de două ori și așezându-se în unghi peste umplutură. Capetele sigilate.
Ungeți aluatul cu albuș; se presară cu migdale.
Coaceți la 375° timp de 30-35 de minute sau până când se rumenesc.
Tăiați în felii; se serveste cald.