Strudel De Ciocolată Cu Cireșe
Strudel de ciocolată cu cireșe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 282 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de migdale tăiate, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Ricottan și Strudel de cireșe, Tort De Strudel Cu Cireșe, și Strudel Austriac De Vișine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați ușor firimituri de prăjituri, cireșe proaspete, cireșe uscate, migdale, chipsuri de ciocolată, zahăr, scorțișoară și kirsch.
Așezați 1 foaie filo plat (acoperiți filo rămas cu folie de plastic pentru a preveni uscarea) și periați ușor cu unt. Acoperiți cu o altă foaie filo și periați ușor cu mai mult unt. Repetați pentru a stiva filo rămas.
Întindeți umplutura de cireșe-ciocolată într-o bandă lată de 3 inci de-a lungul a 1 margine lungă a aluatului, la 2 inci de margine și capete. Ori margine lungă, apoi capetele de aluat peste umplere. Rulați ușor partea umplută a aluatului înainte pentru a forma un cilindru compact, terminând cu cusătura în jos.
Transferați ușor rola de strudel, cusătură în jos, pe o foaie de copt unsă de 12 pe 15 inci.
Ungeți partea superioară a ruloului cu untul topit rămas.
Coaceți pe raftul central într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până se rumenesc, 15 până la 25 de minute. Folosind 2 spatule largi, transferați strudelul pe un platou.
Presărați ușor cu zahăr pudră, dacă doriți.
Tăiați în felii de 1 1/2 inch lățime și serviți cald.