Dacă $ 5.44 pe portie se încadrează în bugetul dvs., strudel de cartofi cu sos de mărar ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 633 calorii, 12g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Dacă aveți sare și piper kosher, ciuperci shiitake, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Latkes De Cartofi-Sos De Mărar, Clătite fără piure de cartofi fără Gluten cu un sos cremos de mărar de lămâie, și Strudel De Rozmarin De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: perie de patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
2
Preîncălziți cuptorul la 400 dgrees F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-o oală mare de apă sărată se fierbe cartofii pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scurgeți cartofii și puneți-i deoparte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Într-o tigaie mare se topește 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu și se sotează ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ciupercile cu buton și sotati până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
7
Adăugați acest amestec în castron cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Topiți untul și uleiul rămas în aceeași tigaie și sotati ciupercile shiitake până devin aurii, adăugați la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se toarnă vermutul alb în tigaia fierbinte și se fierbe timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați vermutul, oregano, cimbru și pătrunjel în amestecul de cartofi și ciuperci. Condimentează, după gust, cu sare și piper kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Vermut
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2 Cesti Catei De Usturoi
11
Zdrobiți chevre moale în amestecul de cartofi și ciuperci și combinați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Brânză De Capră
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
12
Așezați 1 foaie de phyllo pe o suprafață curată și uscată și periați cu unt clarificat. Continuați stratificarea cu încă 2 foi de phyllo perindând fiecare foaie cu unt clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
13
Așezați amestecul de ciuperci peste treimea inferioară a straturilor phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
14
Rotiți strudelul ca o rolă de primăvară, înfășurându-vă în lateral pentru a crea un cilindru strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
15
Așezați strudelul pe o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
16
Periați exteriorul strudelului cu unt clarificat și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
17
Coaceți timp de 15 minute, reduceți căldura la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Coaceți timp de 15 minute mai mult, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
19
Tăiați strudelul în 6 felii și serviți cu sosul cald de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mărar
20
Într-o oală medie la foc mediu, topiți untul și sotați șalotele până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
21
Adăugați crema și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
22
Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când este redus cu 1/
23
Se amestecă mărarul și se condimentează cu sarea și piperul, după gust.