Strozza Pretti alla Boscaiola

Strozza Pretti alla Boscaiola
Strozza Pretti alla Boscaiola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 170 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ciuperci portobello, ceapă, ulei de măsline extra virgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Pui alla Boscaiola, Chanterelle Bucatini alla Boscaiola, și Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rola paste la nr. 4 setare, aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Tăiați foile de paste în bucăți lungi de 4 inci și pliați fiecare în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
3
Se taie rola în fâșii de 1/2 inch grosime. Luați fiecare piesă între mâini și rotiți înainte și înapoi de mai multe ori pentru a forma o piesă răsucită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Într-o tigaie cu sos de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline și sotati ceapa și țelina la foc mediu mare până la moale, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați ciupercile și gătiți până la transpirație, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați sosul de roșii și dați la fiert. Între timp, aruncați pastele în apă clocotită și gătiți 1 minut până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se scurge bine și se pune în tigaie cu ciuperci. Aruncați până când este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se adaugă pătrunjelul, se transferă în platou cald și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista