Strozza Pretti alla Boscaiola
Strozza Pretti alla Boscaiola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 170 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ciuperci portobello, ceapă, ulei de măsline extra virgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Pui alla Boscaiola, Chanterelle Bucatini alla Boscaiola, și Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rola paste la nr. 4 setare, aproximativ 1/8 inch grosime.
Tăiați foile de paste în bucăți lungi de 4 inci și pliați fiecare în jumătate.
Se taie rola în fâșii de 1/2 inch grosime. Luați fiecare piesă între mâini și rotiți înainte și înapoi de mai multe ori pentru a forma o piesă răsucită. Pune deoparte.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie cu sos de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline și sotati ceapa și țelina la foc mediu mare până la moale, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți până la transpirație, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați sosul de roșii și dați la fiert. Între timp, aruncați pastele în apă clocotită și gătiți 1 minut până se înmoaie.
Se scurge bine și se pune în tigaie cu ciuperci. Aruncați până când este bine acoperit.
Se adaugă pătrunjelul, se transferă în platou cald și se servește.