Stroganoff De Vită De Râu Roșu

Red River carne de vită Stroganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 436 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ciuperci, ceapă, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Stroganoff De Vită.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Înmuiați carnea de vită în făină pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, carne de vită brună în 1/4 cană de unt în loturi.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie, călește ceapa în untul rămas până când este crocant. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Adăugați bulionul, ciupercile, sosul Worcestershire, busuiocul, sarea și piperul. Gatiti pana se ingroasa amestecul, aproximativ 5 minute.
Chiar înainte de servire, amestecați smântâna; încălziți (nu fierbeți).