Stroganoff de vită cu tăiței

Stroganoff de vită cu tăiței
Stroganoff de vită cu tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 688 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, carne de tocană de vită, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stroganoff de vită cu o oală cu tăiței de ou, Stroganoff de vită cu tăiței cu unt, și Stroganoff de vită peste tăiței cu unt.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la foc mare și rumeniți carnea de tocană cubată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți din tigaie. În aceeași tigaie, călește slănina, ceapa și țelina până când ceapa este translucidă și slănina este complet gătită. Întoarceți carnea de tocană rumenită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
țelinățelină
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă sare de condimente, sos Worcestershire și bulion de vită. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se reduce focul la mediu. Se fierbe timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare CondimentatăSare Condimentată
Bulion De VităBulion De Vită
CarneCarne
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați tăiței de ou și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
6
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu și sotati ciupercile timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ciupercile în amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CarneCarne
8
Aduceți amestecul de carne la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
9
Se amestecă amidonul de porumb și apa și se amestecă în amestecul de carne; amestecând constant. Se amestecă smântâna până se servește cremoasă peste tăiței de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SmântânăSmântână
ApăApă
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista