Stroganoff de vită cu tăiței

Stroganoff de vită cu tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 688 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, carne de tocană de vită, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stroganoff de vită cu o oală cu tăiței de ou, Stroganoff de vită cu tăiței cu unt, și Stroganoff de vită peste tăiței cu unt.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la foc mare și rumeniți carnea de tocană cubată.
Scoateți din tigaie. În aceeași tigaie, călește slănina, ceapa și țelina până când ceapa este translucidă și slănina este complet gătită. Întoarceți carnea de tocană rumenită în tigaie.
Se amestecă sare de condimente, sos Worcestershire și bulion de vită. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se reduce focul la mediu. Se fierbe timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței de ou și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu și sotati ciupercile timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați ciupercile în amestecul de carne.
Aduceți amestecul de carne la fierbere.
Se amestecă amidonul de porumb și apa și se amestecă în amestecul de carne; amestecând constant. Se amestecă smântâna până se servește cremoasă peste tăiței de ou.