Stroganoff De Vită Cu Aragaz Lent
Reteta Slow-aragaz carne de vită Stroganoff ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 7 ore și 30 de minute. Această rețetă face 30 de porții cu 148 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de boia, pătrunjel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, și Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea, ciupercile, ceapa și usturoiul în aragazul lent.
Adăugați bulion și boia de ardei. Acoperiți cu capac. Gatiti la 7 pana la 8 ore (sau la 5 ore).
Se amestecă făina, smântâna și muștarul până se amestecă.
Adăugați la ingrediente în aragaz lent; se amestecă bine. Gatiti, acoperit, la 15 min. Între timp, gatiti taitei ca regia pe pachet, omițând sare.
Scurgeți tăiței; așezați într-un castron mare de servire.
Adăugați amestecul de carne; se amestecă ușor.