Stroganoff clasic de vită ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 481 calorii, 33g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, ceapă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Stroganoff clasic de vită (mai ușor ), Paste Clasice De Vită Stroganoff, și Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de vită peste cereale în benzi de aproximativ 1 1/2x1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Carne De Vită
2
Gatiti ciupercile, ceapa si usturoiul in unt intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda; scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Gatiti carnea de vita in aceeasi tigaie pana se rumeneste. Se amestecă 1 cană de bulion, sarea și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Bulion
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 minute.
5
Se amestecă restul de 1/2 cană de bulion în făină; se amestecă în amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
6
Se adaugă amestecul de ceapă; se încălzește la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă smântâna; se încălzește până la fierbinte (nu fierbe).