Stroganoff bogat și cremos de vită

Stroganoff bogat și cremos de vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Stroganoff de vită bogat și cremos. Această rețetă servește 8 și costă 2,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 575 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 503 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de piper măcinat, carne de vită, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Stroganoff De Vită Cremoasă Cu Un Singur Vas, Cremă De Vită Stroganoff, și Cremă De Țelină Stroganoff De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-un castron mare. Se amestecă vinul roșu, sarea și piperul negru. Marinati timp de 10 minute, apoi scoateti carnea de vita si uscati-o cu un prosop de hartie. Rezervați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă carnea de vită; gătiți și amestecați până se rumenesc, apoi transferați pe o farfurie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scurgeți orice grăsime rămasă din tigaie. Topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și un vârf de sare. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este moale si translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați amestecul de ceapă pe farfurie cu carnea de vită pregătită; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
5
Topiți încă 2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu și amestecați ciupercile. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Așezați ciupercile fierte într-un bol și dați deoparte. Topiți 1/4 cană de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Bateți făina, gătiți și amestecați până când făina nu mai are gust crud, aproximativ 4 minute. Bateți încet în stocul de carne de vită. Se aduce la fierbere, amestecând constant, apoi se reduce focul la mediu scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Se toarnă marinada de vin roșu rezervată, sosul Worcestershire, muștarul pregătit și fulgii de ardei roșu, apoi se adaugă amestecul de vită și ceapă. Acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Amestecați ciupercile, smântâna și crema de brânză cu aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista