Strifto

Strifto
Strifto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 10. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Allrecetes necesită aluat phyllo, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și nuci pecan. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați nucile pecan, zahărul, scorțișoara și nucșoara până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lucrați rapid pentru a preveni uscarea aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Periați fiecare foaie de phyllo cu unt topit și stivuiți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Presărați aluatul uniform cu amestecul de nuci și rulați, lejer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați cu un cuțit ascuțit în 10 felii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Așezați feliile pe o foaie de copt și periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit 25 până la 30 de minute, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista