Strifto
Strifto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 10. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Allrecetes necesită aluat phyllo, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și nuci pecan. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Într-un castron mediu, amestecați nucile pecan, zahărul, scorțișoara și nucșoara până se combină bine.
Lucrați rapid pentru a preveni uscarea aluatului.
Periați fiecare foaie de phyllo cu unt topit și stivuiți-le.
Presărați aluatul uniform cu amestecul de nuci și rulați, lejer.
Tăiați cu un cuțit ascuțit în 10 felii.
Așezați feliile pe o foaie de copt și periați cu unt topit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 25 până la 30 de minute, până devin aurii.
Lăsați să se răcească înainte de servire.