Stridii prăjite cu cremă de țelină și șuncă de Virginia
Stridiile prăjite cu cremă de țelină și șuncă Virginia este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru 1,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de dafin, piper, semințe de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bun. Stridii prăjite cu cremă de țelină și șuncă de Virginia, Stridii Prăjite, și Stridii Prăjite sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți stridiile și scurgeți, păstrând lichiorul de stridii pentru sos și cojile superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Într-o cratiță necorozivă, adăugați lichiorul de stridii, 8 uncii de smântână grea, semințele de țelină, frunzele de dafin, pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul. Se aduce la fierbere și se lasă să se reducă cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelină
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Nonpareils Argintii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Se strecoară printr-o sită fină și se întoarce amestecul de cremă în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați țelina și șunca tăiate mărunt și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Mustar Preparat, Optional
6
Adăugați piperul negru și verificați dacă este sărat, deoarece șunca va adăuga multă sare amestecului. Dacă este prea sărat, (șuncă va varia în sare) adăugați puțin mai multă cremă. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Roșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, Optional
7
Scurgeți rădăcina de țelină și, într-o altă cratiță, adăugați rădăcina de țelină. Se acoperă cu apă proaspătă, sărată și se fierbe. Gatiti pana se inmoaie si scurgeti. Într-un robot de bucătărie, adăugați rădăcina de țelină, untul și smântâna rămasă și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
9
Puneți 1/2 linguriță de piure de rădăcină de țelină în fiecare dintre cojile de stridii, acoperiți cu o stridie și lingurați crema de șuncă de țelină peste stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)
Roșii De Soare Nu
Mustar Preparat, Optional
10
Așezați stridiile umplute pe pat de sare de mare pe o tigaie și fierbeți la cuptor pentru aproximativ 5 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.