Stridii prăjite cu cremă de țelină și șuncă de Virginia

Stridii prăjite cu cremă de țelină și șuncă de Virginia
Stridii fript cu crema de telina si sunca Virginia necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 276 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, rădăcină de țelină, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Stridii prăjite cu cremă de țelină și șuncă de Virginia, Stridii Fript, și Stridii Umplute Fript.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți stridiile și scurgeți, economisind lichiorul de stridii pentru sos și cojile de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Într-o cratiță necorozivă, adăugați lichiorul de stridii, 8 uncii de smântână grea, semințele de țelină, frunzele de dafin, pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul. Se aduce la fierbere și se lasă să se reducă cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se strecoară printr-o sită fină și se întoarce amestecul de cremă în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați țelina și șunca fin tăiate cubulețe și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Adăugați ardeiul negru și verificați dacă este sărat, deoarece șunca va adăuga multă sare amestecului. Dacă este prea sărat, (jamboanele vor varia în sare) adăugați puțin mai multă cremă. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Scurgeți rădăcina de țelină și, într-o altă cratiță, adăugați rădăcina de țelină. Se acoperă cu apă proaspătă, sărată și se aduce la fierbere. Gatiti pana cand se inmoaie si se scurge. Într-un robot de bucătărie, adăugați rădăcina de țelină, untul și smântâna rămasă și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
9
Așezați 1/2 linguriță de piure de rădăcină de țelină în fiecare dintre cojile de stridii, acoperiți cu o stridie și lingurați crema de șuncă de țelină peste stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
10
Așezați stridiile umplute pe patul de sare de mare pe o tigaie și fierbeți-le în cuptor timp de aproximativ 5 minute sau până se rumenesc și se bulbucează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista