Stridii la grătar (sau la grătar) cu unt de var Sriracha

Stridii la grătar (sau la grătar) cu unt de var Sriracha
Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 24 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 22 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 203 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, stridii pe jumătate de coajă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Stridii fripte cu unt Siracha-lime, Stridii fripte cu unt Siracha-Lime, și Stridii Prăjite Cu Unt De Busuioc pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista