Stridii fripte cu pesmet cu unt de usturoi
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 59 calorii. Dacă 19 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., stridiile fripte cu pesmet cu unt de usturoi ar putea fi uimitoare pescatarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână piper, pătrunjel cu frunze plate, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Stridii fripte cu pesmet de usturoi, Stridii Fripte Cu Pesmet Cu Unt, și Sparanghel Cu Pesmet Brun Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ulei și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Combinați pesmetul, amestecul de unt, sarea și piperul; se amestecă bine.
Aranjați stridiile pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; top stridii cu amestec de pesmet. Se fierbe la 5 inci de la foc timp de 3 minute sau până când pesmetul este auriu.