Stridii Fript Cu Parmezan-Unt De Usturoi

Stridii Fript Cu Parmezan-Unt De Usturoi
Stridii fript cu parmezan - unt de usturoi este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, piper măcinat, stridii în coajă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Stridii prăjite cu pesmet de usturoi, Stridii prăjite cu pesmet cu unt de usturoi, și Stridii Fript Cu Unt De Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Shuck stridii. Aruncați coaja superioară; păstrați stridiile în coaja inferioară mai adâncă și așezați-le pe o foaie de copt cu margini umplută la o adâncime de 1/2 inch cu sare grosieră. Amestec de unt Dollop uniform pe stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Broil stridii, 5 inci de la căldură, 5 la 7 minute sau până când marginile stridii începe să se onduleze și unt este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
DificultateNormal
Gata În11 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista