Stridii Fript Cu Parmezan-Unt De Usturoi
Stridii fript cu parmezan - unt de usturoi este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, piper măcinat, stridii în coajă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Stridii prăjite cu pesmet de usturoi, Stridii prăjite cu pesmet cu unt de usturoi, și Stridii Fript Cu Unt De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Shuck stridii. Aruncați coaja superioară; păstrați stridiile în coaja inferioară mai adâncă și așezați-le pe o foaie de copt cu margini umplută la o adâncime de 1/2 inch cu sare grosieră. Amestec de unt Dollop uniform pe stridii.
Broil stridii, 5 inci de la căldură, 5 la 7 minute sau până când marginile stridii începe să se onduleze și unt este bulbuc.