Stridii cu șampanie-oțet Mignonette
Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 54 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de șalotă, stridii, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Stridii cu o mignonetă de șampanie, Stridii cu șampanie-tarhon Mignonette, și Stridii Cu O Mignonetă De Castraveți De Șampanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă oțetul, șalota, piperul și zahărul și se lasă să stea 30 de minute.
Întindeți 3/4 cană de sare într-un vas de copt sau o tigaie rezistentă la flacără de 8 până la 10 inci. Aranjați stridiile pe coji în sare, apoi acoperiți fiecare cu o bucată de unt.
Se fierbe 4 până la 6 inci de la căldură până când untul este topit și sfârâit și marginile stridiilor încep să se onduleze, 1 până la 2 minute.
Se amestecă pătrunjelul în mignonnette. Împărțiți restul de 3/4 cană de sare între 2 farfurii și aranjați 3 stridii pe fiecare. Puneți 1/4 linguriță mignonnette peste fiecare stridie și presărați stridii cu struguri.
Mignonnette, fără pătrunjel, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.