Stridii Cu Unt De Spanac La Cuptor

Stridii Cu Unt De Spanac La Cuptor
O porție conține 107 calorii, 0g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, stridiile, piperul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii fript cu spanac și unt brun Hollandaise, Fontinan și spanac ouă coapte cu usturoi unt maro pesmet, și Stridii Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Shuck stridii. Topiți fiecare stridie cu 1 lingură de unt și presărați cu spanac, usturoi și vârf de condiment
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Amestecă. Grătați la foc mare până când stridiile se ondulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Combinați ingredientele.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista