Stridii cu Mignonnette de mere
Stridiile cu Mignonnette de mere sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 50 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, piper măcinat grosier, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Rețete similare includ Stridii Cu Mignonnette De Mere, Stridii cu sos Mignonnette, și Stridii braconate cu Mignonnette de sfeclă.
Instrucțiuni
Combinați stridiile și cidrul de mere într-un 2-qt. cratiță și se aduce la fierbere. Stridiile cu aburi, acoperite, la foc moderat până când se deschid, verificând ocazional după 3 minute și transferându-se pe o farfurie pe măsură ce se deschid. (Rezervați lichid aburitor și aruncați orice stridii nedeschise.) Stridiile reci, acoperite slab, până se răcesc, aproximativ 30 de minute.
În timp ce stridiile se răcesc, turnați lichidul aburitor de stridii printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie într-un castron pentru a îndepărta orice nisip. Se amestecă 2 linguri de lichid strecurat împreună cu ingredientele rămase și sare după gust. Aruncați lichidul strecurat rămas.
Îndepărtați jumătatea plată a cojii de stridii și slăbiți stridiile cu un cuțit ascuțit. Puneți stridiile în jumătate rotunjită de coajă. Aranjați pe farfurii și sos de lingură peste stridii.
Fiecare porție are aproximativ 67 de calorii și 2 grame de grăsime.