Această rețetă servește 10 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 228 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină, vin, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui la cuptor cu praz, slănină și muștar, Cremă de stridii și praz pe pâine prăjită, și BBQ Bacon & parmezan stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați făină; bateți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați smântână încet și bateți până când amestecul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc.
5
Saut bacon în tigaie mare, grea, la foc mediu, până când este crocantă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
7
Adăugați prazul, țelina, frunza de dafin și cayenne în tigaie și saut-ul la foc mediu până când legumele sunt moi, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Frunze De Dafin
Piper Cayenne Măcinat
țelină
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați vin și gătiți până se absoarbe, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
9
Adăugați amestecul de smântână și aduceți la foc mic. Se amestecă până când amestecul de praz se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă slănina și brânza. Condimentează generos cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cremă
Praz
10
Așezați 1 stridie pe fiecare dintre cele 20 de scoici de stridii sau așezați 2 stridii în fiecare dintre cele 10 ramekine mici. Top oyster în fiecare coajă cu 2 linguri amestec de praz, sau stridii de top în ramekins cu 1/4 cană amestec de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Coji De Paste
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Așezați pe foaia de copt cu margini. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
12
Preîncălziți cuptorul la 500 F. Împărțiți pesmetul între coji sau ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuptor
13
Coaceți până când bulele de amestec de praz și firimiturile sunt aurii, aproximativ 8 minute.