Salată de mere cu vinetă de arțar

Salată de mere cu vinetă de arțar
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețete pentru cutia de rețete, salata de mere cu Vinaigrette de arțar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați andive, blocați brânza de cărămidă, uleiul de nucă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de mere de toamnă (cu vinetă de arțar), Salată de mere cu vinetă de arțar-muștar, și Salată De Spanac-Mere Cu Vinetă De Arțar-Cidru.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, siropul, muștarul și nucșoara; condimentează cu sare și piper. Într-un bol de salată, combinați merele, andivele, brânza, nucile pecan și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
AndiveAndive
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Stropiți cantitatea dorită de vinetă peste salată; aruncați pentru a acoperi. Puneți la frigider resturile de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Chardonnay din Valea Napa pune fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătorind maturitatea luxuriantă și îndrăzneață a Mid-valley cu bogăția și profunzimea Carneros. Fructe luminoase, de aur deschide nasul, rotunjite cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și mere coapte dezvoltă greutate și vâscozitate pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci peste final.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista