Stridii braconate în supă de fenicul-șofran
Această rețetă servește 8. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Dacă $1.96 pe portie se încadrează în bugetul dvs., stridiile braconate în supa de fenicul-șofran ar putea fi un excelent fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, trei borcane de 8 uncii stridii, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ulei De Măsline Halibut Braconat Cu Fenicul Și Șofran, Somon braconat înot pe fenicul cu șofran și scoici, și Creveți Pocați cu șofran cu fenicul ras și vinetă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu.
Adăugați fenicul și saut până la aur, aproximativ 10 minute.
Adăugați 1 cană de apă; acoperiți și gătiți până când feniculul este foarte fraged, aproximativ 20 de minute. Amestec de fenicul Puree în procesor. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Se adauga usturoiul si sofranul; saut 1 minut.
Adăugați suc de scoici, smântână și Pernod și aduceți la foc mic.
Adăugați piureul de fenicul și aduceți la foc mic. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se dă la frigider neacoperit până la rece. Acoperiți și păstrați la frigider. Fierbeți înainte de a continua.)
Adăugați stridiile cu lichiorul lor în amestecul de smântână și amestecați pentru a se încălzi. Supă de oală în boluri.