Streusel A Depășit Barele De Cheesecake Cu Mere
Această rețetă face 9 porții cu 490 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați granola de migdale vanillan, scorțișoară măcinată, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cheesecake Cu Mere Acoperit Cu Streusel, Bare De Brânză Streusel Cu Mere, și Batoane De Brânză Streusel Cu Mere Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. Se unge ușor tigaia pătrată de 8 sau 9 inci cu unt sau spray de gătit.
În robotul de bucătărie, puneți biscuiți graham, zahăr granulat și coajă de lămâie. Acoperiți; procesați până se formează firimituri fine.
Adăugați untul topit. Acoperiți; procesați până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați amestecul în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește 10 până la 15 minute.
Între timp, ștergeți vasul robotului de bucătărie cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta firimiturile.
Adăugați cremă de brânză, ouă, scorțișoară, nucșoară, 1/4 cană suc de lămâie și 1/2 cană zahăr brun. Acoperiți; procesați până când este neted și cremos.
Se toarnă umplutura peste crusta parțial coaptă.
Într-un castron mic, aruncați merele cu 1 linguriță suc de lămâie.
Se presară peste umplutură.
În castron mediu, amestecați 3/4 cană zahăr brun, făina și untul rece cu furculița sau degetele până se sfărâmă. Se amestecă granola.
Se presară peste mere și umplutură.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când toppingul este ușor rumenit și centrul este aproape setat (Centrul ar trebui să tremure doar ușor atunci când este mutat). Se răcește pe raftul de răcire 1 oră. Se dă la frigider cel puțin 1 oră sau până se răcește.
Tăiați în 3 rânduri cu 3 rânduri.