Strawberry Mint Chia Fresca

Strawberry Mint Chia Fresca
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Menta de căpșuni Chia Fresca ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,81 USD pe porție. O porție conține 187 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de mentă, suc de lămâie, apă de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum să-ți faci propria băutură de Chia / rodie Lime Chia Fresca, Căpșuni Chia și înghețată de mentă de zmeură, și Detox Chia Fresca.

Instrucțiuni

1
Amestecați căpșunile, 1 cană de apă și frunzele de mentă într-un blender până la neted, 20 până la 30 de secunde; strecurați într-un ulcior de 2 litri. Amestecați apa de nucă de cocos, 1 cană de apă, suc de lămâie, suc de lămâie și nectar de agave în amestecul de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se amestecă semințele de chia în trepte mici în amestecul de căpșuni, amestecând continuu pentru a nu se aglomera. Refrigerați amestecul până când semințele de chia absorb complet lichidul, 30 de minute până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChiaSemințe De Chia
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista