Strawberry Granita
Strawberry Granitan este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 6 porții. Acest desert are 123 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Strawberry Granita, Strawberry Granita, și Strawberry Pepene Verde Granita.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie pătrată de 8 inci în congelator. Puree căpșuni cu zahăr și sare într-un robot de bucătărie.
Adăugați 1 1/2 căni de apă și suc de lămâie și puls pentru a combina.
Se toarnă printr-o sită mare cu plasă fină așezată peste o măsură sau un bol mare de sticlă, apăsând tare pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil.
Se toarnă amestecul în tava de copt rece.
Acoperiți bine cu folie de aluminiu și congelați timp de 1 oră sau până când se formează cristale de gheață în jurul marginilor. Se amestecă bine amestecul cu o furculiță pentru a încorpora gheață și rupe orice bucăți. Continuați să înghețați, răzuind gheața la margini în centru și rupând bucăți cu o furculiță la fiecare 30 de minute, timp de 2 1/2 până la 3 ore, până când granita este granulară, dar încă ușor noroioasă.
Folosiți o furculiță pentru a răzui suprafața granita, transferând cioburile de gheață în pahare sau boluri și serviți imediat, garnisite cu frișcă, dacă doriți.