Strawberry Banana Ice Pops
Strawberry Bananan Ice Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 14 porții cu 91 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 140 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de extract de vanillan, ananas, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Strawberry Bananan Migdale Lapte Gheață Pops, Strawberry Bananan Migdale Lapte Gheață Pops, și Cran-Strawberry Ice Pops.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă căpșunile, ananasul, banana și nucile.
Se toarnă 2 căni într-un 13-in. x 9 inch. vas acoperit cu spray de gătit. Se da la frigider pana se pune, aproximativ 1 ora. Puneți deoparte amestecul de gelatină rămas.
Într-un castron mic, combinați smântâna, zahărul și vanilia.
Se întinde peste gelatină. Se acoperă cu amestec de gelatină rezervat. Se răcește timp de 1 oră. Lingurați 1/3 cană în fiecare matriță. Congelați până la fermitate, aproximativ 5 ore.