Straturi Față-Verso
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stratan pe două fețe. O porție conține 494 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine, lapte, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dublu Dublu Stil Animal In-N-Out Copie Cat Burger, Quiche Cu Brânză Dublă Dublă, și In-N-Out dublu-dublu, stil Animal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Strângeți pumni de spanac pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil, apoi tocați fin.
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea mare la foc moderat, amestecand, pana la moale, 4 pana la 5 minute.
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și nucșoară și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă spanacul, apoi se scoate de pe foc.
Într-un castron mare, aruncați împreună cuburile de pâine, amestecul de spanac, 1 3/4 căni de Gruyere și 3/4 cană de Parmigiano.
Transferați 1/2 din amestecul de pâine într-un alt bol și aruncați cu cârnați.
Aliniați un vas de copt de 9 x 13 inci cu mai multe bucăți de folie, pentru a forma 2 laturi închise, construind un "baraj" de folie pe centru transversal. Ungeți folia.
Puneți amestecul " vegetarian "în 1 parte, iar amestecul" mâncători de carne " în cealaltă.
Bateți împreună laptele, ouăle, muștarul, rămânând 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mare și turnați uniform pe fiecare parte.
Se presară cu restul de 1/4 cană Gruyere și 1/4 cană Parmigiano.
Lăsați straturile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Coaceți straturile, neacoperite, în mijlocul cuptorului până se umflă, se rumenesc și se fierbe, 45 până la 55 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.