Straturi De Pâine Sărate
Straturile de pâine sărate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 286 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Cap de la magazin și ridica usturoi, pâine, gruyincrumroyre, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Straturi De Cârnați Italieni Savuroși, Straturi Sărate Prăjite-Legume, și Broccoli Rabe Și Straturi De Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. dacă pâinea este proaspătă, așezați-o pe o foaie de copt și transferați-o în cuptorul de încălzire până se prăjește ușor, aproximativ 10 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ardeii grași și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 minute.
Adăugați usturoiul, cimbru, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc; pus deoparte. Ungeți o caserolă de 2 litri și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Așezați pâinea în vasul pregătit, suprapunând ușor feliile.
Întindeți amestecul de ardei-ceapă peste pâine.
Se presară cu 1/2 cană de Gruyre. Într-un castron mic, bateți ușor ouăle, laptele și restul de sare și piper.
Se toarnă amestecul de ouă peste straturile din caserolă.
Se presară cu Gruyre rămas.
Coaceți, neacoperit, până când straturile sunt umflate și rumenite, 30 până la 40 minutes.In Advance: asamblați straturile, dar nu le coaceți. Acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Coaceți conform instrucțiunilor, adăugând 5 până la 10 minute la timpul de gătit.