Salată de resturi de Ziua Recunoștinței cu cartofi dulci și varză de Bruxelles

Salată de resturi de Ziua Recunoștinței cu cartofi dulci și varză de Bruxelles
Ziua Recunostintei resturi salata cu cartofi dulci și varză de Bruxelles ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 861 calorii, 50g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, varză de Bruxelles, carne de curcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Resturi de Ziua Recunoștinței: varză de Bruxelles, cartofi și Hash de curcan, Varză de Bruxelles cu nuci pecan și cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 de metri pătrați F. Dacă utilizați curcan rămas, treceți la pasul următor. Pentru a găti coapsele de curcan, presărați fiecare cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia RămasăTurcia Rămasă
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați coapsele într-un vas de copt și transferați-le în cuptor. Gatiti pana cand temperatura interna a curcanului este de 170 F, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți coapsele din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți pielea și trageți carnea de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Dacă folosiți resturi de varză de Bruxelles și cartofi dulci, treceți la pasul următor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
6
Așezați varza de Bruxelles și bucățile de cartofi dulci într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Se toarnă deasupra uleiul de canola și se presară sare și piper. Aruncați bucățile până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
8
Transferați la cuptor și gătiți până când ambele legume sunt fragede și ușor rumenite, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți tigaia când ați terminat. Opriți căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se toarnă 3 1/3 căni de apă într-o cratiță de dimensiuni medii și se fierbe la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați cuscusul și un vârf de sare. Gatiti, ajustand focul daca apa se gandeste la fierbere, pana se inmoaie, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
12
Scurgeți într-o strecurătoare când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Adăugați două linguri de unt într-o tigaie setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Adăugați afine uscate, migdale și un vârf de sare și amestecați bine. Gatiti pana cand migdalele sunt usor prajite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
(23)(23)
(tub Mare)(tub Mare)
15
Adăugați cuscusul scurs și amestecați bine. Opriți focul și adăugați 2 linguri de suc de lămâie, precum și varză de Bruxelles și cartofi dulci. Se amestecă pentru a combina. Gustați și adăugați mai mult unt sau suc de lămâie, dacă este necesar. Condimentează cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
16
Împărțiți amestecul de cuscus între trei boluri mari și acoperiți cu niște curcan tras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
17
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista