Salată de resturi de Ziua Recunoștinței cu cartofi dulci și varză de Bruxelles
Ziua Recunostintei resturi salata cu cartofi dulci și varză de Bruxelles ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 861 calorii, 50g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, varză de Bruxelles, carne de curcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Resturi de Ziua Recunoștinței: varză de Bruxelles, cartofi și Hash de curcan, Varză de Bruxelles cu nuci pecan și cartofi dulci.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 de metri pătrați F. Dacă utilizați curcan rămas, treceți la pasul următor. Pentru a găti coapsele de curcan, presărați fiecare cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Așezați coapsele într-un vas de copt și transferați-le în cuptor. Gatiti pana cand temperatura interna a curcanului este de 170 F, aproximativ 45 de minute.
Scoateți coapsele din cuptor și lăsați să se răcească.
Scoateți pielea și trageți carnea de pe os.
Dacă folosiți resturi de varză de Bruxelles și cartofi dulci, treceți la pasul următor.
Așezați varza de Bruxelles și bucățile de cartofi dulci într-o tigaie mare.
Se toarnă deasupra uleiul de canola și se presară sare și piper. Aruncați bucățile până când sunt bine acoperite.
Transferați la cuptor și gătiți până când ambele legume sunt fragede și ușor rumenite, aproximativ 25 de minute.
Scoateți tigaia când ați terminat. Opriți căldura.
Se toarnă 3 1/3 căni de apă într-o cratiță de dimensiuni medii și se fierbe la foc mediu-mare.
Adăugați cuscusul și un vârf de sare. Gatiti, ajustand focul daca apa se gandeste la fierbere, pana se inmoaie, 5 pana la 6 minute.
Scurgeți într-o strecurătoare când ați terminat.
Adăugați două linguri de unt într-o tigaie setată la foc mediu-mare.
Adăugați afine uscate, migdale și un vârf de sare și amestecați bine. Gatiti pana cand migdalele sunt usor prajite.
Adăugați cuscusul scurs și amestecați bine. Opriți focul și adăugați 2 linguri de suc de lămâie, precum și varză de Bruxelles și cartofi dulci. Se amestecă pentru a combina. Gustați și adăugați mai mult unt sau suc de lămâie, dacă este necesar. Condimentează cu mai multă sare și piper.
Împărțiți amestecul de cuscus între trei boluri mari și acoperiți cu niște curcan tras.