Stout-Gambe De Miel Fiert

Stout-Gambe De Miel Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gambele de miel înăbușite. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 329 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, robust, cozi de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 93 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Stout-gambe de miel fiert, Miel Fiert, și Cozi De Miel Fierte.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau o oală mare, largă, la foc mediu-mare, până când uleiul începe să fumeze. Rumeniti cojile de miel in uleiul incins pe toate partile pana se rumenesc bine, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți gambele de miel și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
3
Se toarnă excesul de grăsime din cuptorul olandez, se reduce focul la mediu și se amestecă ceapa și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă morcovii, țelina și pasta de roșii; continuați să gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Întoarceți gambele de miel în cuptorul olandez și turnați berea puternică și bulionul de vită. Se aduce la foc mic la foc mare. În timp ce așteptați ca berea să fiarbă, folosiți sfoară de bucătărie pentru a lega crenguțele de cimbru, crenguțele de pătrunjel și frunza de dafin într-un pachet sigur; adăugați la gambele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Shanks De MielShanks De Miel
Bulion De VităBulion De Vită
StoutStout
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Odată ce gambele de miel încep să fiarbă, reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când mielul este foarte fraged și aproape că cade de pe OS, 2 până la 3 ore. Amestecați mielul ocazional în timp ce gătește și adăugați apă, dacă este necesar, pentru a împiedica lichidul de gătit să devină prea gros. Vrei ca lichidul de gătit să se fi redus într-un sos frumos până la terminarea gambelor de miel. Se amestecă crenguța de rozmarin și se sare și piper după gust în ultimele 10 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
RozmarinRozmarin
OsOs
ApăApă
6
Îndepărtați crenguța de rozmarin și pachetul de plante înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista