Stoc De Pui Prăjit

Stoc De Pui Prăjit
Stocul de pui prăjit este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 24. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 179 calorii. Dacă aveți țelină, aripi de pui, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stoc De Pui Prăjit, Cum se face stoc de pui maro prăjit (și dragoste tânără vara), și Carne De Vită Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Aranjați puiul într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați ceapa și următoarele 3 ingrediente (prin ulei) într-un bol; aruncați bine pentru a acoperi legumele. Aranjați amestecul de legume într-un singur strat pe o altă tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Prăjiți puiul și legumele la 450 timp de 1 oră și 20 de minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Pui PrăjitPui Prăjit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați aripile și legumele într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă 1/2 cană de apă în fiecare foaie de copt, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
6
Se toarnă amestecul de apă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați 5 litri de apă și ingredientele rămase în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Așezați oala la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 4 ore, îndepărtând și aruncând spuma după cum este necesar. Se strecoară stocul printr-o sită fină într-un castron mare; aruncați solidele. Se răcește stocul la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați 5 ore sau peste noapte. Degresați grăsimea solidificată de la suprafață; aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Revista