Stoc De Crab Alb

Stoc De Crab Alb
Stocul de Crab alb este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 100 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de suc de lămâie, ceapă, condimente de fierbere a crabului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Stoc De Pește Alb, Stoc De Pește Alb, și Stoc De Pește Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă într-un vas mare și se pune peste flacără mică-medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați legumele și Garni de buchet; gătiți timp de 5 minute până când legumele încep să devină fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
LegumeLegume
3
Adăugați sucul de lămâie, condimentul de fierbere a crabului, boabele de piper, vinul și sarea. Se fierbe ușor timp de 15 minute, amestecând pentru a amesteca aromele. Puneți cu grijă crabii în oală și continuați să gătiți încă 15 minute. Cojile de crab vor fi portocalii strălucitoare când sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Boabe De PiperBoabe De Piper
PortocaliuPortocaliu
Coji De PasteCoji De Paste
CrabiCrabi
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți și înveliți crabii. Se strecoară stocul pentru a arunca solidele vegetale. Rezervați carnea de crab și stocul pentru supa de Crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
LegumeLegume
StocStoc
SupăSupă

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista