Stive De Înghețată Brownie-Mint

Stive De Înghețată Brownie-Mint
Stivele de înghețată Brownie-Mint ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 12. O porție conține 658 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ciocolată, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Brownie de mentă și Oreo Fudge fierbinte fleac cu cremă de brânză mentolată frisca, Plăcintă Cu Înghețată Cu Mentă, și Mentă Brownie Înghețată Baruri.

Instrucțiuni

1
Unt și făină 12 cupe brioșă, fiecare aproximativ 2 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
2
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mic, amestecați 1/4 cană de unt și ciocolata neîndulcită adesea până se topește și se omogenizează, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul, vanilia și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați 1/2 cană de făină și amestecați până se omogenizează. Lingura aluat în mod egal în cupe brioșă (aproximativ 3 1/2 lingurite pe cana).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 doar până când marginile brownie revin atunci când sunt presate ușor, 6 până la 8 minute. Slăbiți brownies din tigăi cu un cuțit și vârful pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se lasă să se răcească complet, aproximativ 20 de minute.
7
Aliniați cupele de brioșă nespălate cu pătrate de 6 inci de folie de plastic, lăsând marginile să se extindă deasupra jantelor Cupei. Întoarceți brownies la cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
8
Scoateți o porție de 1/4 cană de înghețată pe fiecare brownie. (Dacă înghețata este prea greu de scos, încălziți-1 cutie la un moment dat,dacă utilizați mai mult de 1-într-un cuptor cu microunde la jumătate de putere (50%) doar până când se înmoaie ușor, verificând la fiecare 10 secunde.) Cu fundul unui pahar, apăsați înghețată în fiecare ceașcă în jos pentru a forma un strat ferm, uniform. Înfășurați tigăile etanșe și congelați până când înghețata este fermă, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Ridicați stivele de brownie în plastic din cupele de brioșă; scoateți folia de plastic și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
10
Așezați stivele ușor depărtate pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci și puneți - le înapoi congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Turnați 1 inch de apă în fundul unui cazan dublu sau într - o tigaie de 3 până la 4 litri; aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Combinați chipsurile de ciocolată și scurtarea în partea de sus a cazanului dublu sau a unui vas metalic sau a unei tigaie care se potrivește perfect în tigaie cu apă; așezați peste apă fierbinte (fundul bolului nu trebuie să atingă apa). Amestecați amestecul ocazional doar până când ciocolata este moale, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Scoateți din cazan dublu și amestecați până când ciocolata este topită și amestecul este neted. Dacă este mai fierbinte de 95 până la 100, continuați să amestecați des până când se răcește la acest interval. Înlocuiți fierberea apei în fundul cazanului dublu sau în altă tigaie cu apă de la robinet foarte fierbinte. Setați amestecul de ciocolată peste apă fierbinte (recipientul de sus ar trebui să stea pe sau chiar deasupra apei), nu la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Lucrând rapid cu 2 furci, coborâți 1 stivă brownie la un moment dat în ciocolată și întoarceți-vă pentru a acoperi toate părțile. Ridicați stiva și întoarceți-vă, cu partea plată în jos, la tigaia răcită (nu mișcați stiva odată ce atinge tigaia înghețată, sau ciocolata se va lipi de tigaie și se va dezlipi de înghețată; dacă se întâmplă acest lucru, patch-uri cu ciocolată topită). Rezervați un amestec suplimentar de ciocolată pentru alte utilizări. Congelați stivele până când înghețata este fermă, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Îndepărtați orice înghețată picură de pe stive cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
16
Serviți stive sau înfășurați individual etanș și înghețați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista