Stive De Sfeclă Și Cartofi Dulci
Sfeclă și stive de cartofi dulci este un fără gluten, primar și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 555 calorii. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 42 de minute. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, boia de ardei, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Stive Afumate De Cartofi Dulci, Stive De Cartofi Dulci Festonate, și Paleo Stive De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Coaceți timp de 15-20 de minute pentru a încălzi stivele. Puteți verifica prin dezambalarea unuia dintre stive și atingerea straturilor centrale.
Bateți împreună toate ingredientele pentru vinaigretă într-un castron mic. Gustați și reglați condimentele după cum doriți.Aranjați farfuriile de servire lângă aragaz. Pregătiți-le pe fiecare cu o lingură mică de brânză de capră unde doriți să meargă teancul. Acest lucru va ajuta la menținerea stivei în poziție.
Transferați stivele, încă învelite în folie, pe farfurii folosind o spatulă. Desfaceți stivele, stropiți cu câteva linguri de vinaigretă și împrăștiați nucile deasupra și în jurul bazei stivelor.
Serviți imediat cât este încă cald.