Stive de pește cu crema mexicană

Stive de pește cu crema mexicană
Stivele de pește cu crema mexicană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.68 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 695 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de oregano, sare și piper, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Stive De Gustări Mexicane, Cheesy Mexican Nacho Stive, și Porumb Mexican la grătar cu cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați ceapa în ulei de măsline până se limpezește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați pește și amestecați ușor până când este opac pe exterior, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Adăugați suc de lămâie și 2 linguri de oregano (2 lingurițe dacă se utilizează uscat) și gătiți, amestecând ușor ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), 1 până la 2 minute. Se amestecă ușor roșiile și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați 4 tortilla plate pe o foaie de copt antiaderentă de 14 x 17 inci (dacă nu aveți o foaie antiaderentă, acoperiți ușor una obișnuită cu spray de ulei de gătit). Împărțiți jumătate din amestecul de pește între tortilla și întindeți nivelul la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Presărați o treime din brânză uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Așezați o altă tortilla pe fiecare stivă și acoperiți în mod egal cu amestecul de pește rămas și o altă treime din brânză. Acoperiți cu tortilele rămase și presărați brânza rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când brânza deasupra începe să se rumenească, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Între timp, într-un castron mic, amestecați crema cu lingura rămasă de oregano (1 linguriță dacă folosiți uscat). Cu o spatulă largă, transferați stivele de pește pe farfurii. Se acoperă în mod egal cu felii de avocado și amestec de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Garnisiți cu pene de lămâie pentru a stoarce peste stive după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista