Stive De Creveți Cu Usturoi

Usturoi creveți stive este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 402 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână salsa de roșii, coriandru, pene de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi Parmezan Parslied Cartofi Stive, Chili feliat frecat friptură flanc pe orez picant cu creveți și guacamole stive, și Hawaiian Camion Creveți Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți).
Instrucțiuni
Într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați usturoiul în ulei de măsline des până la limp, aproximativ 1 minut.
Adăugați creveți și amestecați des până la roz la exterior, 2 până la 3 minute.
Adăugați suc de lămâie și amestecați ocazional până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și creveții sunt opaci, dar cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), aproximativ 3 până la 5 minute. Se amestecă toate, cu excepția a 2 linguri de ceapă verde și cilantro și se adaugă sare și piper după gust.
Așezați 2 tortilla plate pe o foaie de copt antiaderentă de 14 pe 17 inci. Împărțiți jumătate din amestecul de creveți între tortilla și răspândiți la 1/2 inch de margini.
Presărați o treime din brânză peste creveți.
Așezați o altă tortilla pe fiecare stivă și acoperiți în mod egal cu amestecul de creveți rămas și o altă treime din brânză. Acoperiți cu tortilele rămase și presărați brânza rămasă deasupra.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 400 până când brânza se topește în jurul marginilor stivelor și începe să se rumenească deasupra, 10 până la 12 minute. Cu o spatulă largă, transferați stivele pe plăci.
Se presară cu ceapă verde rezervată.
Se servește cu pene de salsa și var.