Stive de brânză și roșii la grătar

Brânza la grătar și stivele de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare de mare, chimen măcinat, brânză halloumi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și Coulis de roșii, Stive De Vinete Și Roșii La Grătar, și Stive de vinete, roșii și Feta la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1 linguriță de ulei, mentă, chimen și un vârf de piper negru proaspăt măcinat într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați felii de brânză; aruncați pentru a acoperi. Marinați la temperatura camerei cel puțin 30 de minute și până la 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grill pitas până când apar semne calde și grătar, aproximativ 1 minut pe fiecare parte; transferați pe placa de servire. Brânză la grătar până când apar urme de grătar și brânza începe să se topească, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Stivați fiecare pita caldă cu felie de roșii și brânză.
Stropiți cu ulei și presărați ușor roșiile cu sare de mare.
* Disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate, magazinele de alimente naturale și piețele grecești.