Stilul Sud-Vestic Cartofi Coapte De Două Ori
Stilul sud-vestic cartofii coapte de două ori ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 288 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Încercați Cartofi Dulci Umpluți În Stil Sud-Vestic, Sud-Vest De Două Ori Cartofi Copți, și Southwestern Meat Loaf și cartofi copți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fiecare cartof in cuptorul cu microunde pana cand este suficient de fraged pentru a strapunge cu o furculita, aproximativ 8 minute. Lăsați cartofii să se răcească, apoi feliați pe jumătate pe lungime.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți centrele jumătăților de cartofi, lăsând aproximativ 1/2 inch de cartof în piele pentru a-și păstra forma.
Așezați piei pe o foaie de copt unsă și așezați scobiturile într-un bol. Puneți cartoful în castron cu lapte, sare, piper și unt până când este neted sau cât de neted preferați. Se amestecă ardeii verzi și roșii, jalapeno și usturoiul până se distribuie uniform. Mound amestecul în piei de cartofi.
Presărați bucăți de brânză și slănină deasupra.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza începe să se prăjească.